Gesponsert
Dimitris Savvidis
Μια όμορφη μέρα.
Συχνά χάνω τις Κυριακές γιατί κάνω κάποιο βίντεο για όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας.
Μα τελευταία το Facebook με προειδοποιεί πως ίσως η σελίδα μου σύντομα να καταργηθεί. Δέχθηκα μαζικές καταγγελίες βλέπετε. Έκανα ένσταση. Το μέσο δέχτηκε πως ήταν λάθος να μου κατεβάσει τα ποστ και επιβεβαίωσε πως τελικά δεν παραβιάζουν τους κανόνες.
Το παράδοξο; Το μέσο κρατά όμως τις ποινές και με προειδοποιεί πως ίσως να καταργηθεί η σελίδα αν συνεχίσω να μοιράζομαι παρόμοιο περιεχόμενο.
Ομολογώ πως απογοητεύτηκα. Η ελευθερία της έκφρασης δεν ξέρω αν σήμερα είναι τελικά τόσο δεδομένη.
Όμως μου έκανε καλό. Αποφάσισα να αφήσω για λίγο όσα μου τρώνε την ενέργεια.
Έζησα μια όμορφη Κυριακή.
Αλλά ρε γαμωτο πάλι είχα στο μυαλό μου ένα πράγμα. Γιατί αυτές τις Κυριακές να μη μπορούμε να τις ζουμε και στην πατρίδα; Σε γειτονιές καθαρές και ασφαλείς. Με δρόμους προσεγμένους. Με πεζοδρόμια που επιτρέπουν πρόσβαση σε κάθε πολίτη και όσους έχουν κινητικές δυσκολίες. Και άλλα πολλά...
Ομολογώ δύσκολο να ξεκολλήσω το μυαλό μου από την Ελλάδα. Αλλά ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που μου κάνατε τις καταγγελίες. Μου κάνατε καλό...
Σε όλους εσάς που με στηρίζετε ζητώ συγγνώμη για τη μείωση της προσπάθειας. Δυστυχώς όσο και αν προσπαθώ βρίσκω τοίχο. Και ακόμη χειρότερα; Βλέπω πως τελικά κάνω μια τρύπα στο νερό. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο λαός ακόμη επιλέγει όσους βλέπει στην τηλεόραση να τον εκπροσωπήσουν. Τι νόημα έχει λοιπόν εγώ να ασκώ κριτική.
Ίσως να είμαι τελικά εγώ ο παράταιρος...
Εύχομαι σε όλους ολόψυχα καλή Μεγάλη Εβδομάδα..
Dimitris Savvidis Μια όμορφη μέρα. Συχνά χάνω τις Κυριακές γιατί κάνω κάποιο βίντεο για όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας. Μα τελευταία το Facebook με προειδοποιεί πως ίσως η σελίδα μου σύντομα να καταργηθεί. Δέχθηκα μαζικές καταγγελίες βλέπετε. Έκανα ένσταση. Το μέσο δέχτηκε πως ήταν λάθος να μου κατεβάσει τα ποστ και επιβεβαίωσε πως τελικά δεν παραβιάζουν τους κανόνες. Το παράδοξο; Το μέσο κρατά όμως τις ποινές και με προειδοποιεί πως ίσως να καταργηθεί η σελίδα αν συνεχίσω να μοιράζομαι παρόμοιο περιεχόμενο. Ομολογώ πως απογοητεύτηκα. Η ελευθερία της έκφρασης δεν ξέρω αν σήμερα είναι τελικά τόσο δεδομένη. Όμως μου έκανε καλό. Αποφάσισα να αφήσω για λίγο όσα μου τρώνε την ενέργεια. Έζησα μια όμορφη Κυριακή. Αλλά ρε γαμωτο πάλι είχα στο μυαλό μου ένα πράγμα. Γιατί αυτές τις Κυριακές να μη μπορούμε να τις ζουμε και στην πατρίδα; Σε γειτονιές καθαρές και ασφαλείς. Με δρόμους προσεγμένους. Με πεζοδρόμια που επιτρέπουν πρόσβαση σε κάθε πολίτη και όσους έχουν κινητικές δυσκολίες. Και άλλα πολλά... Ομολογώ δύσκολο να ξεκολλήσω το μυαλό μου από την Ελλάδα. Αλλά ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που μου κάνατε τις καταγγελίες. Μου κάνατε καλό... Σε όλους εσάς που με στηρίζετε ζητώ συγγνώμη για τη μείωση της προσπάθειας. Δυστυχώς όσο και αν προσπαθώ βρίσκω τοίχο. Και ακόμη χειρότερα; Βλέπω πως τελικά κάνω μια τρύπα στο νερό. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ο λαός ακόμη επιλέγει όσους βλέπει στην τηλεόραση να τον εκπροσωπήσουν. Τι νόημα έχει λοιπόν εγώ να ασκώ κριτική. Ίσως να είμαι τελικά εγώ ο παράταιρος... Εύχομαι σε όλους ολόψυχα καλή Μεγάλη Εβδομάδα..
1 Kommentare 0 Anteile 149 Ansichten
Gesponsert
Gesponsert
Gesponsert