Προωθημένο
Πρόσφατες ενημερώσεις
 • Στις επόμενες μέρες το σούπερ μάρκετ τον ανθρώπων περνάει σε πανελλαδική κάλυψη.

  Όλη η ελλάδα θα μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι εχθές αγοράζαμε τις αναγκαστικές μας δαπανες.

  Η σελίδα μας θα ανοίξει μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

  Όλες οι πωλήσεις σας και οι προμήθειές σας μέχρι ώρας έχουν καταγραφεί και θα αποδοθούν στο πορτοφόλι σας. Το ίδιο και με τις ελλείψεις που έτυχε να υπάρχουν σε μερικούς πελάτες.

  Και έρχονται και πολύ νέες μεγάλες εκπλήξεις για το δίκτυό μας.


  Λίγο υπομονή ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε να λειτουργούν στην εντέλεια.

  Νίκος Γκόνος
  Στις επόμενες μέρες το σούπερ μάρκετ τον ανθρώπων περνάει σε πανελλαδική κάλυψη. Όλη η ελλάδα θα μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα της κοινωνικής αλληλεγγύης που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι εχθές αγοράζαμε τις αναγκαστικές μας δαπανες. Η σελίδα μας θα ανοίξει μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Όλες οι πωλήσεις σας και οι προμήθειές σας μέχρι ώρας έχουν καταγραφεί και θα αποδοθούν στο πορτοφόλι σας. Το ίδιο και με τις ελλείψεις που έτυχε να υπάρχουν σε μερικούς πελάτες. Και έρχονται και πολύ νέες μεγάλες εκπλήξεις για το δίκτυό μας. Λίγο υπομονή ώστε να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε να λειτουργούν στην εντέλεια. Νίκος Γκόνος
  Like
  1
  0 Σχόλια 1 Μοιράστηκε 275 Views
 • MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20/06 ΜΕΧΡΙ 26/06.
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06

  Η ελληνική κουζίνα στο σπίτι σας, με ένα κλικ!

  Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα πλούσια αρώματά της, τα φρέσκα υλικά της και τις παραδοσιακές συνταγές της. Στο peinases.gr, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ελληνικά φαγητά, χωρίς να χρειάζεται να μαγειρέψετε.

  Στο peinases.gr, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα φαγητά ελληνικής κουζίνας, από παραδοσιακές συνταγές μέχρι πιο σύγχρονες δημιουργίες. Όλα τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με φρέσκα, ποιοτικά υλικά, και ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες υγιεινής.

  Είτε ψάχνετε για μία απολαυστική σαλάτα, είτε για ένα πλούσιο και χορταστικό γεύμα, σε μερίδες των 450 gr. στο peinases.gr, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας φαγητά και να τα απολαύσετε στο σπίτι σας, στο γραφείο σας ή όπου κι αν βρίσκεστε.

  Παραγγείλτε σήμερα με την μέθοδο της προγραμματισμένης παραγγελίας τα αγαπημένα σας ελληνικά φαγητά από το peinases.gr, και απολαύστε την αυθεντική ελληνική κουζίνα στο σπίτι σας!!!

  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία έχετε, και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!!


  MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20/06 ΜΕΧΡΙ 26/06. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06 Η ελληνική κουζίνα στο σπίτι σας, με ένα κλικ! Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα πλούσια αρώματά της, τα φρέσκα υλικά της και τις παραδοσιακές συνταγές της. Στο peinases.gr, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ελληνικά φαγητά, χωρίς να χρειάζεται να μαγειρέψετε. Στο peinases.gr, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα φαγητά ελληνικής κουζίνας, από παραδοσιακές συνταγές μέχρι πιο σύγχρονες δημιουργίες. Όλα τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα με φρέσκα, ποιοτικά υλικά, και ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες υγιεινής. Είτε ψάχνετε για μία απολαυστική σαλάτα, είτε για ένα πλούσιο και χορταστικό γεύμα, σε μερίδες των 450 gr. στο peinases.gr, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας φαγητά και να τα απολαύσετε στο σπίτι σας, στο γραφείο σας ή όπου κι αν βρίσκεστε. Παραγγείλτε σήμερα με την μέθοδο της προγραμματισμένης παραγγελίας τα αγαπημένα σας ελληνικά φαγητά από το peinases.gr, και απολαύστε την αυθεντική ελληνική κουζίνα στο σπίτι σας!!! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία έχετε, και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!!
  Like
  2
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 229 Views
 • MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 29/04 ΜΕΧΡΙ 04/05 .
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/04

  Παράδοση Μεγάλο Σάββατο πρωί.
  Πρόλαβε να παραγγείλεις την φανταστική μαγειρίτσα.
  Θα ζητήσουμε οπωσδήποτε κριτικές και μόλις τις διαβάσεις θα πεις μετανιωμένος-η.
  "Την έχασα για φέτος"
  Αντε να περιμένουμε πότε θα έρθει του χρόνου το Πάσχα πάλι
  MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 29/04 ΜΕΧΡΙ 04/05 . ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/04 Παράδοση Μεγάλο Σάββατο πρωί. Πρόλαβε να παραγγείλεις την φανταστική μαγειρίτσα. Θα ζητήσουμε οπωσδήποτε κριτικές και μόλις τις διαβάσεις θα πεις μετανιωμένος-η. "Την έχασα για φέτος" Αντε να περιμένουμε πότε θα έρθει του χρόνου το Πάσχα πάλι
  Like
  Love
  4
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 467 Views
 • https://katohika.gr/stranger-voice/realiti-souper-market-ton-anthropon-reporto/
  https://katohika.gr/stranger-voice/realiti-souper-market-ton-anthropon-reporto/
  KATOHIKA.GR
  Ρεαλιτι Σουπερ Μαρκετ Των Ανθρωπων , Ρεπορτο !
  Ρεαλιτι Σουπερ Μαρκετ Των Ανθρωπων , Ρεπορτο ! @stranger471111 #παθητικοεισοδημα #σουπερμαρκεττωνανθρωπων #κερδισελεφτα #μειωσετοκοστος
  Like
  3
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 309 Views
 • "MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
  22/04 ΜΕΧΡΙ 27/04
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04

  Το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ, είναι ότι, αν δοκιμάσεις θα ξανά αγοράσεις πολλές φορές.
  Απλά "νοστιμότατα"

  https://Peinases.gr
  "MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22/04 ΜΕΧΡΙ 27/04 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04 Το μόνο που μπορώ να σου εγγυηθώ, είναι ότι, αν δοκιμάσεις θα ξανά αγοράσεις πολλές φορές. Απλά "νοστιμότατα" https://Peinases.gr
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 516 Views
 • MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15/04 ΜΕΧΡΙ 20/04.
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04

  Το peinases.gr, μας προσφέρει μια πλούσια ποικιλία έτοιμων φαγητών ελληνικής κουζίνας, εμπνευσμένων από τις αυθεντικές συνταγές της παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας. Από λαδερά φαγητά, μέχρι όλων των ειδών τα μαγειρευτά φαγητά όπως παστίτσιο, κολοκυθάκια γεμιστά, μουσακά, κλπ, τα προϊόντα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα με αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, και χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας και απολαύστε πλούσια γεύματα, έτοιμα να σερβιριστούν στο τραπέζι σας με ένα κλικ. Αποκτήστε τη γεύση της παράδοσης χωρίς τον κόπο του μαγειρέματος, με προγραμματισμένη παράδοση στην πόρτα σας.
  Με την επισήμανση "Ελληνική Κουζίνα", τα προϊόντα μας αντιπροσωπεύουν την αυθεντική γεύση και ποιότητα της ελληνικής κουζίνας. Ανακαλύψτε την ποικιλία των ετοιμων φαγητών μας και απολαύστε γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, μόνο στο peinases.gr!!!!
  MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15/04 ΜΕΧΡΙ 20/04. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/04 Το peinases.gr, μας προσφέρει μια πλούσια ποικιλία έτοιμων φαγητών ελληνικής κουζίνας, εμπνευσμένων από τις αυθεντικές συνταγές της παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας. Από λαδερά φαγητά, μέχρι όλων των ειδών τα μαγειρευτά φαγητά όπως παστίτσιο, κολοκυθάκια γεμιστά, μουσακά, κλπ, τα προϊόντα μας είναι φρεσκομαγειρεμένα με αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, και χωρίς χρωστικές και συντηρητικά. Ανακαλύψτε τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας και απολαύστε πλούσια γεύματα, έτοιμα να σερβιριστούν στο τραπέζι σας με ένα κλικ. Αποκτήστε τη γεύση της παράδοσης χωρίς τον κόπο του μαγειρέματος, με προγραμματισμένη παράδοση στην πόρτα σας. Με την επισήμανση "Ελληνική Κουζίνα", τα προϊόντα μας αντιπροσωπεύουν την αυθεντική γεύση και ποιότητα της ελληνικής κουζίνας. Ανακαλύψτε την ποικιλία των ετοιμων φαγητών μας και απολαύστε γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, μόνο στο peinases.gr!!!!
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 413 Views
 • https://twitter.com/Prosperity1969/status/1774800816005623938?t=YRkVjEDcK0Z0_sQIAzjW_g&s=19
  https://twitter.com/Prosperity1969/status/1774800816005623938?t=YRkVjEDcK0Z0_sQIAzjW_g&s=19
  Like
  1
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 415 Views
 • MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08/04 ΜΕΧΡΙ 13/04
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/04
  Σπιτικό φαγητό να διαλέξεις για σένα ή τους δικούς σου που έχετε διαφορετικές προτιμήσεις.
  Δοκίμασε το και με ευχαριστείς "αργότερα"!!!
  MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08/04 ΜΕΧΡΙ 13/04 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/04 Σπιτικό φαγητό να διαλέξεις για σένα ή τους δικούς σου που έχετε διαφορετικές προτιμήσεις. Δοκίμασε το και με ευχαριστείς "αργότερα"!!!
  Like
  1
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 703 Views
 • MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
  01/04 ΜΕΧΡΙ 06/04
  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03
  Δοκίμασε τα και εσύ!!!!
  Θυμίζουν μαμά.!!!
  MΕΝΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 01/04 ΜΕΧΡΙ 06/04 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03 Δοκίμασε τα και εσύ!!!! Θυμίζουν μαμά.!!!
  Like
  Love
  4
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 657 Views
 • Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι,
  Η εταιρεία μας, που δραστηριοποιείται και στον τομέα της παροχής έτοιμου φαγητού, ανακοινώνει μια ευκαιρία συνεργασίας με τη μορφή shop in shop (store within a store). Αναζητούμε αξιόπιστους συνεργάτες για τη διάθεση ποιοτικών μαγειρευτών φαγητών, με βάρος 450gr ανά μερίδα και διάρκεια ζωής 14-18 μέρες σε ψυγείο συντήρησης 0-3°C, χωρίς τη χρήση συντηρητικών και χρωστικών.
  Επιθυμούμε να συνεργαστούμε με:
  *Μίνι μάρκετ.
  *Μεζεδοπωλεία.
  *Πρατήρια φαγητού.
  *Φούρνους.
  *Εστιατόρια
  *Αναψυκτήρια
  Οι όροι συνεργασίας είναι ευέλικτοι και θα συζητηθούν κατ’ ιδίαν, με στόχο την αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Οι χώροι προς διάθεση είναι συζητήσιμοι και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε συνεργάτη.
  Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέρος αυτής της καινοτόμου πρωτοβουλίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε μια συνάντηση.
  Με εκτίμηση,
  Κοινωνική συνεταιριστικη επιχείρηση:
  *Prosperity network*
  Email: diktioevimerias@gmail.com
  Τηλ. Επικοινωνίας:
  6979905496 Νικόλας Γκόνος
  6972500384 Κώστας Αποστολίδης
  https://prosperitynetwork.gr

  Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη και δημιουργική συνεργασία.
  Αγαπητοί ενδιαφερόμενοι, Η εταιρεία μας, που δραστηριοποιείται και στον τομέα της παροχής έτοιμου φαγητού, ανακοινώνει μια ευκαιρία συνεργασίας με τη μορφή shop in shop (store within a store). Αναζητούμε αξιόπιστους συνεργάτες για τη διάθεση ποιοτικών μαγειρευτών φαγητών, με βάρος 450gr ανά μερίδα και διάρκεια ζωής 14-18 μέρες σε ψυγείο συντήρησης 0-3°C, χωρίς τη χρήση συντηρητικών και χρωστικών. Επιθυμούμε να συνεργαστούμε με: *Μίνι μάρκετ. *Μεζεδοπωλεία. *Πρατήρια φαγητού. *Φούρνους. *Εστιατόρια *Αναψυκτήρια Οι όροι συνεργασίας είναι ευέλικτοι και θα συζητηθούν κατ’ ιδίαν, με στόχο την αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Οι χώροι προς διάθεση είναι συζητήσιμοι και μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε συνεργάτη. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέρος αυτής της καινοτόμου πρωτοβουλίας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσουμε μια συνάντηση. Με εκτίμηση, Κοινωνική συνεταιριστικη επιχείρηση: *Prosperity network* Email: diktioevimerias@gmail.com Τηλ. Επικοινωνίας: 6979905496 Νικόλας Γκόνος 6972500384 Κώστας Αποστολίδης https://prosperitynetwork.gr Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη και δημιουργική συνεργασία.
  Like
  2
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 764 Views
και άλλες ιστορίες
Προωθημένο