Προωθημένο
Πρόσφατες ενημερώσεις
 • Σήμερα είναι η μέρα των Ευρωεκλογών, η μέρα των σφυγμομετρήσεων, τώρα θα καταλάβουν πόσο πολύ ακόμα κοιμάται ο λαός και πόση πίεση μπορεί να αντέξει. Δεν θέλουν να τον σπάσουν, να τον πιέσουν μέχρι εκεί που μπορεί να αντέξει προσπαθούν. Θέλουν ησυχία για να μπορούν να επιβάλουν αυτά που τους ζητάνε. Δεν θέλουν ξεσηκωμούς, τον Έλληνα τον φοβούνται, τον θέλουν πράο, πειθήνιο, υπνωτισμένο από τις έννοιες, τις ανάγκες, τα προβλήματα, που του έχουν δημιουργήσει. Καλό μέσο είναι και η τηλεόραση και αυτή παίζει το ρόλο της. Δεν ξέρω ο καθένας τι θα ψηφίσει σήμερα και δεν με ενδιαφέρει, αυτό που ξέρω καλά είναι, πως ότι και να κάνει σήμερα καλά για να περάσει αυτή την Κυριακή δεν πρέπει να αμελήσει να πάει να ψηφίσει, ότι και αν είναι αυτό. Να χαράζουμε την πορεία της χώρας μας, της ζωής μας και το μέλλον των επόμενων γενιών εμείς, οποία και αν είναι αυτή. Να μην αποφασίζουν οι λίγοι για τους πολλούς, να γίνουμε ενεργοί πολίτες και πιστεύω ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, απλά δεν ξέρουμε ακόμα την δύναμη που έχουμε. Με όλη τους τη δύναμη προσπαθούν να μείνουμε απελπισμένοι και ποτέ να μην καταλάβουμε ότι μπορούμε αν θέλουμε τη μοίρα μας να αλλάξουμε, απλά απόφαση και πυγμή χρειάζεται και όλα μπορούν να γίνουν.
  ΑΡΙ.Κ.
  Σήμερα είναι η μέρα των Ευρωεκλογών, η μέρα των σφυγμομετρήσεων, τώρα θα καταλάβουν πόσο πολύ ακόμα κοιμάται ο λαός και πόση πίεση μπορεί να αντέξει. Δεν θέλουν να τον σπάσουν, να τον πιέσουν μέχρι εκεί που μπορεί να αντέξει προσπαθούν. Θέλουν ησυχία για να μπορούν να επιβάλουν αυτά που τους ζητάνε. Δεν θέλουν ξεσηκωμούς, τον Έλληνα τον φοβούνται, τον θέλουν πράο, πειθήνιο, υπνωτισμένο από τις έννοιες, τις ανάγκες, τα προβλήματα, που του έχουν δημιουργήσει. Καλό μέσο είναι και η τηλεόραση και αυτή παίζει το ρόλο της. Δεν ξέρω ο καθένας τι θα ψηφίσει σήμερα και δεν με ενδιαφέρει, αυτό που ξέρω καλά είναι, πως ότι και να κάνει σήμερα καλά για να περάσει αυτή την Κυριακή δεν πρέπει να αμελήσει να πάει να ψηφίσει, ότι και αν είναι αυτό. Να χαράζουμε την πορεία της χώρας μας, της ζωής μας και το μέλλον των επόμενων γενιών εμείς, οποία και αν είναι αυτή. Να μην αποφασίζουν οι λίγοι για τους πολλούς, να γίνουμε ενεργοί πολίτες και πιστεύω ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, απλά δεν ξέρουμε ακόμα την δύναμη που έχουμε. Με όλη τους τη δύναμη προσπαθούν να μείνουμε απελπισμένοι και ποτέ να μην καταλάβουμε ότι μπορούμε αν θέλουμε τη μοίρα μας να αλλάξουμε, απλά απόφαση και πυγμή χρειάζεται και όλα μπορούν να γίνουν. ΑΡΙ.Κ.
  Like
  2
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 220 Views
 • Like
  Love
  5
  1 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 431 Views
 • Τα περισσότερα για την αγάπη
  τα μάθαμε από ανθρώπους,
  που δεν μας αγάπησαν ποτέ...
  Τα περισσότερα για την αγάπη τα μάθαμε από ανθρώπους, που δεν μας αγάπησαν ποτέ...
  Like
  Love
  4
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 397 Views
 • Η γιαγιά μου έλεγε.........
  Ένας άνθρωπος νικιέται αν δεν έχει θάρρος,
  χάνεται αν δεν έχει αξίες,
  είναι νεκρός αν δεν έχει ελπίδα.
  Η γιαγιά μου έλεγε......... Ένας άνθρωπος νικιέται αν δεν έχει θάρρος, χάνεται αν δεν έχει αξίες, είναι νεκρός αν δεν έχει ελπίδα.
  Like
  4
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 405 Views
 • Like
  3
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 515 Views
 • https://www.youtube.com/watch?v=NdlQCVDLmeY
  Ε. Αρβανιτάκη / Χ. Θηβαίος - Ιστορία Παλιά
  Στίχοι:
  Ιστορίες παλιές
  θα ΄ρθεις να πεις να διαλέξω
  τις ξέρω καλά
  τις ξέρω τις έμαθα απ' έξω

  Ιστορία παλιά
  που σου λέει ξανά σ' αγαπώ
  τώρα πάω, πάω μακριά

  Και ό,τι κι αν πεις
  είναι αργά δε μετράει
  σαν σπάσει η αγάπη
  ξανά δεν κολλάει

  Τώρα πάω, πάω μακριά
  σ' αγαπάω, μα ειν' αργά

  Ιστορία παλιά
  θα σου πω άλλη μια φορά
  τα λόγια της ακριβός θησαυρός
  οι λέξεις της είναι χρυσός

  Μην την πεις
  μην την πεις μ' ακούς
  η σιωπή σου ειν' ο μόνος χρυσός
  δε σ' ακούω, δεν έχεις φωνή
  τα ξεπούλησες όλα, δε μένει δραχμή
  και στη μάχη που θέλεις να πας
  έχεις χάσει από πριν
  φύγε, μην πολεμάς

  Τι μου ΄πες τι σου πα
  είναι αργά δε μετράει
  σαν σπάσει η αγάπη
  ξανά δε κολλάει

  Μα πού πας;
  Πάω μακριά
  Μ' αγαπάς;
  Σ' το λέω ειν' αργά!

  Ιστορία παλιά
  τελευταία φορά θα σου πω
  μην ψάχνεις τέλος κι αρχή
  η φωτιά σου έχει σβήσει
  είμαι σ' άλλη εποχή

  Πονά η φωνή σου, μη λες
  αν φύγεις εσύ
  δεν υπάρχω κι εγώ
  δεν έχει η ιστορία
  αρχή ούτε τέλος
  κάθε της λέξη θανάσιμο βέλος

  Και ό,τι κι αν πούμε
  είναι αργά, δε μετράει
  σαν σπάσει η αγάπη
  ξανά δε κολλάει

  Τώρα πάω, πάω μακριά
  σ' αγαπάω, μα είναι αργά
  τώρα πάω, σ' αγαπάω...
  https://www.youtube.com/watch?v=NdlQCVDLmeY Ε. Αρβανιτάκη / Χ. Θηβαίος - Ιστορία Παλιά Στίχοι: Ιστορίες παλιές θα ΄ρθεις να πεις να διαλέξω τις ξέρω καλά τις ξέρω τις έμαθα απ' έξω Ιστορία παλιά που σου λέει ξανά σ' αγαπώ τώρα πάω, πάω μακριά Και ό,τι κι αν πεις είναι αργά δε μετράει σαν σπάσει η αγάπη ξανά δεν κολλάει Τώρα πάω, πάω μακριά σ' αγαπάω, μα ειν' αργά Ιστορία παλιά θα σου πω άλλη μια φορά τα λόγια της ακριβός θησαυρός οι λέξεις της είναι χρυσός Μην την πεις μην την πεις μ' ακούς η σιωπή σου ειν' ο μόνος χρυσός δε σ' ακούω, δεν έχεις φωνή τα ξεπούλησες όλα, δε μένει δραχμή και στη μάχη που θέλεις να πας έχεις χάσει από πριν φύγε, μην πολεμάς Τι μου ΄πες τι σου πα είναι αργά δε μετράει σαν σπάσει η αγάπη ξανά δε κολλάει Μα πού πας; Πάω μακριά Μ' αγαπάς; Σ' το λέω ειν' αργά! Ιστορία παλιά τελευταία φορά θα σου πω μην ψάχνεις τέλος κι αρχή η φωτιά σου έχει σβήσει είμαι σ' άλλη εποχή Πονά η φωνή σου, μη λες αν φύγεις εσύ δεν υπάρχω κι εγώ δεν έχει η ιστορία αρχή ούτε τέλος κάθε της λέξη θανάσιμο βέλος Και ό,τι κι αν πούμε είναι αργά, δε μετράει σαν σπάσει η αγάπη ξανά δε κολλάει Τώρα πάω, πάω μακριά σ' αγαπάω, μα είναι αργά τώρα πάω, σ' αγαπάω...
  Like
  3
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 384 Views
 • https://www.youtube.com/watch?v=wJdpK87UAYs
  Σπανιο διασωμενο υλικο απο το ενα και μοναδικο σπεσιαλ (ειδικη μετακληση και ζωντανη ορχηστρα με μαεστρο τον Νικο Λαυρανο) αντι για αλλο γιορταστικο της πρωτοχρονιας '73. Ο Ζωρζ Μουστακι που μετοικησε σε αλλη διασταση χθες, μιλαει στον Μαστ και τραγουδαει ολες τις μεγαλες του επιτυχιες. Στο Part 2 ο Μουστακι τραγουδα το Meteque στα ελληνικα.
  https://www.youtube.com/watch?v=wJdpK87UAYs Σπανιο διασωμενο υλικο απο το ενα και μοναδικο σπεσιαλ (ειδικη μετακληση και ζωντανη ορχηστρα με μαεστρο τον Νικο Λαυρανο) αντι για αλλο γιορταστικο της πρωτοχρονιας '73. Ο Ζωρζ Μουστακι που μετοικησε σε αλλη διασταση χθες, μιλαει στον Μαστ και τραγουδαει ολες τις μεγαλες του επιτυχιες. Στο Part 2 ο Μουστακι τραγουδα το Meteque στα ελληνικα.
  Like
  2
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 388 Views
 • Like
  3
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 371 Views
 • Like
  Love
  5
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 368 Views
 • Like
  3
  0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 390 Views
και άλλες ιστορίες
Προωθημένο