إعلان مُمول
Αγροτική Επέλαση στην Καρδιά της Αθήνας: Τρακτέρ, Διαμαρτυρίες και Αγώνας για Δικαιοσύνη"
Λοιπόν, ας πάμε στα βαθιά της ελληνικής υπαίθρου, όπου οι αγρότες δεν φοβούνται να βάλουν τα δυνατά τους για τα δίκαια τους. Και μιλώντας για δυνατά, ετοιμαστείτε για μια ιστορία που ξεπερνάει κάθε φαντασία, αλλά και πάλι, είναι τόσο αληθινή όσο το πρωινό φραπέ στην πλατεία του χωριού.
Οι αγρότες, οι αληθινοί ροκ σταρ της ελληνικής υπαίθρου, αποφάσισαν να κάνουν μια «έφοδο» στην Αθήνα που θα έκανε τον Λεωνίδα και τους 300 να ντραπούν. Και πώς αλλιώς; Με τα τρακτέρ τους, φυσικά! Την Τρίτη, λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα συλλαλητήριο που θα μπει στα βιβλία της ιστορίας ως το πιο... τρακτεράτο!
Από τον Βορρά μέχρι το Νότο, τα τρακτέρ είναι έτοιμα να καταλάβουν τους δρόμους.
Αλλά ας μιλήσουμε και για την πραγματική ατραξιόν: την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα. «Καλούμε τους αγρότες σε μαζική συμμετοχή», λένε, και πώς να αντισταθείς σε μια τέτοια πρόσκληση; Είναι σαν να σε καλεί ο Γιάννης ο φουρνάρης στη γειτονιά σου για δωρεάν τυρόπιτες. Δεν λες όχι!
«Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας», φωνάζουν, και είναι τόσο πειστικοί που ακόμη και οι πέτρες θα βγαίνανε στους δρόμους για να τους υποστηρίξουν. Και αν αναρωτιέστε ποιος είμαι εγώ μέσα σε όλο αυτό; Είμαι ο ρεπόρτερ που θα είναι εκεί, κοντά στα γεγονότα, με μια selfie stick και μια δίψα για δικαιοσύνη... και ίσως και λίγη τυρόπιτα.
*******************************************************************
Στη σελίδα XIOUMOREPORTAZ στο Facebook, η αγροτική επανάσταση παίρνει διαστάσεις επικού σίριαλ. Ενώ η Αθήνα αναμένει την "έφοδο" των τρακτέρ, οι αγρότες ετοιμάζουν το δικό τους "Τροίαν Horse" γεμάτο με πατάτες, ντομάτες και την αταλάντευτη πεποίθηση ότι ο αγώνας τους δεν θα πάει χαμένος. "Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας," φωνάζουν, και εμείς εδώ στο XIOUMOREPORTAZ, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο - κυρίως γιατί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω των τρακτέρ.
Αναρωτιέστε πώς θα είναι να δείτε έναν στόλο τρακτέρ να κατευθύνεται προς την πόλη των Αθηνών, όπως σε κάποια επική ταινία μεσαιωνικών συγκρούσεων, αλλά με περισσότερη λάσπη και λιγότερο μέταλλο; Μην ψάχνετε περαιτέρω! Εγγραφείτε τώρα και στη σελίδα μας XIOUMOREPORTAZ https://www.facebook.com/profile.php?id=61556124216320 για να μην χάσετε ποτέ μια από τις μοναδικές μας αναφορές. Προσεγγίζουμε κάθε γεγονός με έναν τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε, φέρνοντας στο φως τα πιο φρέσκα, ενδιαφέροντα και χιουμοριστικά νέα από όλο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για μια αγροτική επέλαση είτε για μια κοσμική ανακάλυψη, στο XIOUMOREPORTAZ η είδηση πάντα συναντά το χιούμορ.
Αγροτική Επέλαση στην Καρδιά της Αθήνας: Τρακτέρ, Διαμαρτυρίες και Αγώνας για Δικαιοσύνη" Λοιπόν, ας πάμε στα βαθιά της ελληνικής υπαίθρου, όπου οι αγρότες δεν φοβούνται να βάλουν τα δυνατά τους για τα δίκαια τους. Και μιλώντας για δυνατά, ετοιμαστείτε για μια ιστορία που ξεπερνάει κάθε φαντασία, αλλά και πάλι, είναι τόσο αληθινή όσο το πρωινό φραπέ στην πλατεία του χωριού. Οι αγρότες, οι αληθινοί ροκ σταρ της ελληνικής υπαίθρου, αποφάσισαν να κάνουν μια «έφοδο» στην Αθήνα που θα έκανε τον Λεωνίδα και τους 300 να ντραπούν. Και πώς αλλιώς; Με τα τρακτέρ τους, φυσικά! Την Τρίτη, λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα συλλαλητήριο που θα μπει στα βιβλία της ιστορίας ως το πιο... τρακτεράτο! Από τον Βορρά μέχρι το Νότο, τα τρακτέρ είναι έτοιμα να καταλάβουν τους δρόμους. Αλλά ας μιλήσουμε και για την πραγματική ατραξιόν: την κάθοδο των αγροτών στην Αθήνα. «Καλούμε τους αγρότες σε μαζική συμμετοχή», λένε, και πώς να αντισταθείς σε μια τέτοια πρόσκληση; Είναι σαν να σε καλεί ο Γιάννης ο φουρνάρης στη γειτονιά σου για δωρεάν τυρόπιτες. Δεν λες όχι! «Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας», φωνάζουν, και είναι τόσο πειστικοί που ακόμη και οι πέτρες θα βγαίνανε στους δρόμους για να τους υποστηρίξουν. Και αν αναρωτιέστε ποιος είμαι εγώ μέσα σε όλο αυτό; Είμαι ο ρεπόρτερ που θα είναι εκεί, κοντά στα γεγονότα, με μια selfie stick και μια δίψα για δικαιοσύνη... και ίσως και λίγη τυρόπιτα. ******************************************************************* Στη σελίδα XIOUMOREPORTAZ στο Facebook, η αγροτική επανάσταση παίρνει διαστάσεις επικού σίριαλ. Ενώ η Αθήνα αναμένει την "έφοδο" των τρακτέρ, οι αγρότες ετοιμάζουν το δικό τους "Τροίαν Horse" γεμάτο με πατάτες, ντομάτες και την αταλάντευτη πεποίθηση ότι ο αγώνας τους δεν θα πάει χαμένος. "Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας," φωνάζουν, και εμείς εδώ στο XIOUMOREPORTAZ, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο - κυρίως γιατί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω των τρακτέρ. Αναρωτιέστε πώς θα είναι να δείτε έναν στόλο τρακτέρ να κατευθύνεται προς την πόλη των Αθηνών, όπως σε κάποια επική ταινία μεσαιωνικών συγκρούσεων, αλλά με περισσότερη λάσπη και λιγότερο μέταλλο; Μην ψάχνετε περαιτέρω! Εγγραφείτε τώρα και στη σελίδα μας XIOUMOREPORTAZ https://www.facebook.com/profile.php?id=61556124216320 για να μην χάσετε ποτέ μια από τις μοναδικές μας αναφορές. Προσεγγίζουμε κάθε γεγονός με έναν τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε, φέρνοντας στο φως τα πιο φρέσκα, ενδιαφέροντα και χιουμοριστικά νέα από όλο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για μια αγροτική επέλαση είτε για μια κοσμική ανακάλυψη, στο XIOUMOREPORTAZ η είδηση πάντα συναντά το χιούμορ.
0 التعليقات 0 المشاركات 603 مشاهدة
إعلان مُمول
إعلان مُمول
إعلان مُمول