Προωθημένο
Μια εναλλακτική πρωτοχρονιάτικη ευχή για το 2024 με αφορμή τις διαπιστώσεις του Νίκου Βλαντή από την προ δωδεκαετίας εκδοθείσα ιδιότυπη ποιητική συλλογή του!!!
Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2024
Προχωρώντας προς τον 4ο χρόνο της παγκόσμιας πολυμορφικής δικτατορίας και, ειδικότερα, της στυγνής δικτατορίας που έχει εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα το ανάλγητο και άκρως δαιμονικό καθεστώς Μητσοτάκη –τόσο η παγκόσμια όσο και η ελληνική δικτατορία είναι έξυπνες-υβριδικές και γι’ αυτόν τον λόγο δυσδιάγνωστες–, εύχομαι οι λεγόμενοι «αρνητές», οι «συνωμοσιολόγοι», οι «ψεκασμένοι», δηλαδή: οι υγιείς «τρελοί που επαναστατούν», να πολλαπλασιασθούν με ρυθμό φονικής επιδημίας, ώστε να προκληθεί ένα σαρωτικό κύμα αφύπνισης που θα οδηγήσει εν τέλει στην κατάρρευση της αντίχριστης φυλακής, η οποία χτίζεται μεθοδικά εδώ και πολλά χρόνια, στηριζόμενη πρωτίστως πάνω στον ιδεολογικό, ηλίθιο λίθο της ψηφιοποίησης κάθε πτυχής του ανθρώπινου βίου.

Στον ανάποδο κόσμο μας, όποιοι λοιδορούν τους διαφορετικά σκεπτόμενους προσπαθούν να αποτρέψουν την ήττα τους.

Διότι οι αρνητές των συνταγών του κυρίαρχου ρεύματος είναι οι προστάτες της ποιοτικής πνευματικής τροφής. Ψεκασμένοι είναι οι ψαγμένοι και συνωμοσιολόγοι είναι όσοι ξεγυμνώνουν τους συνωμότες (οι συνωμοτοφάγοι).
https://kvathiotis.substack.com/p/2012
Μια εναλλακτική πρωτοχρονιάτικη ευχή για το 2024 με αφορμή τις διαπιστώσεις του Νίκου Βλαντή από την προ δωδεκαετίας εκδοθείσα ιδιότυπη ποιητική συλλογή του!!! Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2024 Προχωρώντας προς τον 4ο χρόνο της παγκόσμιας πολυμορφικής δικτατορίας και, ειδικότερα, της στυγνής δικτατορίας που έχει εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα το ανάλγητο και άκρως δαιμονικό καθεστώς Μητσοτάκη –τόσο η παγκόσμια όσο και η ελληνική δικτατορία είναι έξυπνες-υβριδικές και γι’ αυτόν τον λόγο δυσδιάγνωστες–, εύχομαι οι λεγόμενοι «αρνητές», οι «συνωμοσιολόγοι», οι «ψεκασμένοι», δηλαδή: οι υγιείς «τρελοί που επαναστατούν», να πολλαπλασιασθούν με ρυθμό φονικής επιδημίας, ώστε να προκληθεί ένα σαρωτικό κύμα αφύπνισης που θα οδηγήσει εν τέλει στην κατάρρευση της αντίχριστης φυλακής, η οποία χτίζεται μεθοδικά εδώ και πολλά χρόνια, στηριζόμενη πρωτίστως πάνω στον ιδεολογικό, ηλίθιο λίθο της ψηφιοποίησης κάθε πτυχής του ανθρώπινου βίου. Στον ανάποδο κόσμο μας, όποιοι λοιδορούν τους διαφορετικά σκεπτόμενους προσπαθούν να αποτρέψουν την ήττα τους. Διότι οι αρνητές των συνταγών του κυρίαρχου ρεύματος είναι οι προστάτες της ποιοτικής πνευματικής τροφής. Ψεκασμένοι είναι οι ψαγμένοι και συνωμοσιολόγοι είναι όσοι ξεγυμνώνουν τους συνωμότες (οι συνωμοτοφάγοι). https://kvathiotis.substack.com/p/2012
KVATHIOTIS.SUBSTACK.COM
«Ο αρνητής» (2012)
Μια εναλλακτική πρωτοχρονιάτικη ευχή για το 2024 με αφορμή τις διαπιστώσεις του Νίκου Βλαντή από την προ δωδεκαετίας εκδοθείσα ιδιότυπη ποιητική συλλογή του
Like
1
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 1752 Views
Προωθημένο
Προωθημένο
Προωθημένο