Προωθημένο
Όλοι αθώοι στο Μάτι: Συμφωνία κυρίων… υπευθύνων – Δείτε πως συνεργάστηκαν οι δύο κυβερνήσεις στην αθώωση των κατηγορουμένων!

Από 3 έως 111 έτη (με εκτιτέα τα 5) ήταν οι ποινές που επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στα έξι πρόσωπα που “κρίθηκαν ένοχα” για την τραγωδία στο Μάτι. Και οι έξι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι εφόσον η ποινή τους είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης από 3 ως 111 χρόνια στους καταδικασθέντες για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, με εκτιτέα όμως ποινή τα 5 έτη. Έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πλήρωσαν όλοι την εξαγοράσιμη ποινή.

Είναι το καθεστώς που “έτρεξε” τις δίκες πριν απο την 1η Μαΐου, ώστε να πέσουν στα μαλακά, και οι δολοφόνοι στο Μάτι, και ο δολοφόνος του Ιάσονα και οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη.

Γιὰ τὸ ὑπόλοιπο ἄρθρο κάντε κλὶκ στὸν παρακάτω σύνδεσμο.
https://anazitiseis.gr/oloi-athooi-sto-mati-symfonia-kyrion-ypefthynon-deite-pos-synergastikan-oi-dyo-kyverniseis-stin-athoosi-ton-katigoroumenon/

#MatiFire
#GreeceNoJustice
Όλοι αθώοι στο Μάτι: Συμφωνία κυρίων… υπευθύνων – Δείτε πως συνεργάστηκαν οι δύο κυβερνήσεις στην αθώωση των κατηγορουμένων! Από 3 έως 111 έτη (με εκτιτέα τα 5) ήταν οι ποινές που επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στα έξι πρόσωπα που “κρίθηκαν ένοχα” για την τραγωδία στο Μάτι. Και οι έξι αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι εφόσον η ποινή τους είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης από 3 ως 111 χρόνια στους καταδικασθέντες για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, με εκτιτέα όμως ποινή τα 5 έτη. Έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πλήρωσαν όλοι την εξαγοράσιμη ποινή. Είναι το καθεστώς που “έτρεξε” τις δίκες πριν απο την 1η Μαΐου, ώστε να πέσουν στα μαλακά, και οι δολοφόνοι στο Μάτι, και ο δολοφόνος του Ιάσονα και οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη. Γιὰ τὸ ὑπόλοιπο ἄρθρο κάντε κλὶκ στὸν παρακάτω σύνδεσμο. https://anazitiseis.gr/oloi-athooi-sto-mati-symfonia-kyrion-ypefthynon-deite-pos-synergastikan-oi-dyo-kyverniseis-stin-athoosi-ton-katigoroumenon/ #MatiFire #GreeceNoJustice
Angry
1
3 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 211 Views
Προωθημένο
Προωθημένο
Προωθημένο