Спонсоры
Το Ganoderma lucidum (κόκκινο μανιτάρι) είναι ένα είδος μανιταριού το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η βοτανική ιστορία του Ganoderma lucidum είχε από καιρό τεκμηριωθεί στην παλαιότερη κινεζική φαρμακοποιία, “Sheng Nong’s Herbal Classic”. Το Ganoderma lucidum θεωρήθηκε ένα σύμβολο της ευημερίας και της ειρήνης για το έθνος και τη μακροζωία του αυτοκράτορα.

Το Ganoderma lucidum έχει διαφορετικά ονόματα σε διάφορες χώρες. Για παράδειγμα, το Ganoderma είναι γνωστό ως “Reishi” στην Ιαπωνία, “Lingzhi” στην Κίνα και “Youngzhi” στην Κορέα. Το Ganoderma lucidum είναι ένα μέλος της οικογένειας μυκήτων που φυτρώνει σε πεσμένα δέντρα και κορμούς άλλων πλατύφυλλων δέντρων. Αποτελείται από το μυκήλιο και το κυρίως σώμα. Το Μυκήλιο είναι το βασικό και άσπρο μέρος των σπόρων που παρέχει θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη του, ενώ το σώμα καρποφορίας του εμφανίζεται με την μορφή ομπρέλας που περιλαμβάνει το πόδι (στύπος) και την ομπρέλα. Τόσο το μυκήλιο και όσο και το σώμα είναι εδώδιμα και έχουν διάφορες φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη και βελτίωση ασθενειών του ανθρώπου.

Σήμερα, το Ganoderma lucidum είναι ακόμα ευρέως σεβαστό ως ένα πολύτιμο συμπλήρωμα για την υγεία και τη φυτοθεραπεία σε όλο τον κόσμο και έχει ευρέως μελετηθεί από την Αμερικανική Φαρμακοποιία (American Pharmacopeia and Therapeutic Compendium).

https://ganoexcelshop.gr
Το Ganoderma lucidum (κόκκινο μανιτάρι) είναι ένα είδος μανιταριού το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η βοτανική ιστορία του Ganoderma lucidum είχε από καιρό τεκμηριωθεί στην παλαιότερη κινεζική φαρμακοποιία, “Sheng Nong’s Herbal Classic”. Το Ganoderma lucidum θεωρήθηκε ένα σύμβολο της ευημερίας και της ειρήνης για το έθνος και τη μακροζωία του αυτοκράτορα. Το Ganoderma lucidum έχει διαφορετικά ονόματα σε διάφορες χώρες. Για παράδειγμα, το Ganoderma είναι γνωστό ως “Reishi” στην Ιαπωνία, “Lingzhi” στην Κίνα και “Youngzhi” στην Κορέα. Το Ganoderma lucidum είναι ένα μέλος της οικογένειας μυκήτων που φυτρώνει σε πεσμένα δέντρα και κορμούς άλλων πλατύφυλλων δέντρων. Αποτελείται από το μυκήλιο και το κυρίως σώμα. Το Μυκήλιο είναι το βασικό και άσπρο μέρος των σπόρων που παρέχει θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη του, ενώ το σώμα καρποφορίας του εμφανίζεται με την μορφή ομπρέλας που περιλαμβάνει το πόδι (στύπος) και την ομπρέλα. Τόσο το μυκήλιο και όσο και το σώμα είναι εδώδιμα και έχουν διάφορες φαρμακευτικές ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη και βελτίωση ασθενειών του ανθρώπου. Σήμερα, το Ganoderma lucidum είναι ακόμα ευρέως σεβαστό ως ένα πολύτιμο συμπλήρωμα για την υγεία και τη φυτοθεραπεία σε όλο τον κόσμο και έχει ευρέως μελετηθεί από την Αμερικανική Φαρμακοποιία (American Pharmacopeia and Therapeutic Compendium). https://ganoexcelshop.gr
Like
2
0 Комментарии 0 Поделились 372 Просмотры
Спонсоры
Спонсоры
Спонсоры