Προωθημένο
Ευβοια και Θεσσαλονικη , για ελατε να οργανωθουμε γιατι κανουμε κατι πολυ σπουδαιο !

Οσοι ειναι αναγνωστες μας απο την Ευβοια τους καλουμε να συμμετεχουν σε αυτο το τελεγκραμ καναλι [https://t.me/BqM_hBEEOYzYzlk](https://t.me/BqM_hBEEOYzYzlk)

Οσοι ειναι αναγνωστες μας απο θεσσαλονικη σε αυτο το τελεγκραμ καναλι [https://t.me/+j1fK_ksmabo0Zjc0](https://t.me/+j1fK_ksmabo0Zjc0)

Οργανωνουμε σιγα σιγα ολες της περιοχες της Ελλαδας να συμμετεχουν στο Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων ! Οταν τα καναλια εχουν ικανοποιητικο αριθμο ανθρωπων θα γινεται πληρης εξηγηση του τροπου εκκινησης , των ευεργετηματων και των κερδων , και οτι αλλο χρειαστεις για να εισαι πιονερος σε αυτη την σπουδαια ασχολια!

Νομιζω οτι ολοι θελετε να μαθετε με ποιο τροπο απο τα αναγκαστικα εξοδα μας καθε μηνα μπορουμε να δημιουργησουμε ενα καταναλωτικο κινημα που θα κανει τον καθενα απο εμας πιο δυνατο οικονομικα αλλα θα δωσει και την δυνατοτητα να εξελιχθουμε σε ενα κινημα που θα εχει το δικαιωμα να συμμετεχει στα παντα , ενεργεια , κινηση , μεταφορα , υγεια ...ακουστε τον τροπο μας , ακουστε το οραμα μας !

Ηδη το κανουμε και παμε παρα πολυ καλα , θελετε να ειστε μεσα σε αυτη την νεα φιλια οικονομια που σας καλουμε να χτισουμε μαζι !

Ειμαι σιγουρος οτι θελετε να εχετε ενα "σουπερ μαρκετ" που θα πουλαει για εσας απο βιβλια , αυτοκινητα,ενεργεια ..μεχρι και πλοια ..και εσεις να εχετε το δικαιωμα να κερδιζετε απο αυτο !

Stranger...

#τοσουπερμαρκεττωνανθρωπων
#λύσεις
#αντίσταση
#πράξεις
#μονοενωμενοι
#ένωση
#δημιουργία
Ευβοια και Θεσσαλονικη , για ελατε να οργανωθουμε γιατι κανουμε κατι πολυ σπουδαιο ! Οσοι ειναι αναγνωστες μας απο την Ευβοια τους καλουμε να συμμετεχουν σε αυτο το τελεγκραμ καναλι [https://t.me/BqM_hBEEOYzYzlk](https://t.me/BqM_hBEEOYzYzlk) Οσοι ειναι αναγνωστες μας απο θεσσαλονικη σε αυτο το τελεγκραμ καναλι [https://t.me/+j1fK_ksmabo0Zjc0](https://t.me/+j1fK_ksmabo0Zjc0) Οργανωνουμε σιγα σιγα ολες της περιοχες της Ελλαδας να συμμετεχουν στο Σουπερ Μαρκετ των ανθρωπων ! Οταν τα καναλια εχουν ικανοποιητικο αριθμο ανθρωπων θα γινεται πληρης εξηγηση του τροπου εκκινησης , των ευεργετηματων και των κερδων , και οτι αλλο χρειαστεις για να εισαι πιονερος σε αυτη την σπουδαια ασχολια! Νομιζω οτι ολοι θελετε να μαθετε με ποιο τροπο απο τα αναγκαστικα εξοδα μας καθε μηνα μπορουμε να δημιουργησουμε ενα καταναλωτικο κινημα που θα κανει τον καθενα απο εμας πιο δυνατο οικονομικα αλλα θα δωσει και την δυνατοτητα να εξελιχθουμε σε ενα κινημα που θα εχει το δικαιωμα να συμμετεχει στα παντα , ενεργεια , κινηση , μεταφορα , υγεια ...ακουστε τον τροπο μας , ακουστε το οραμα μας ! Ηδη το κανουμε και παμε παρα πολυ καλα , θελετε να ειστε μεσα σε αυτη την νεα φιλια οικονομια που σας καλουμε να χτισουμε μαζι ! Ειμαι σιγουρος οτι θελετε να εχετε ενα "σουπερ μαρκετ" που θα πουλαει για εσας απο βιβλια , αυτοκινητα,ενεργεια ..μεχρι και πλοια ..και εσεις να εχετε το δικαιωμα να κερδιζετε απο αυτο ! Stranger... #τοσουπερμαρκεττωνανθρωπων #λύσεις #αντίσταση #πράξεις #μονοενωμενοι #ένωση #δημιουργία
Like
1
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 1576 Views
Προωθημένο
Προωθημένο
Προωθημένο