Patrocinado

Κεφάλαιο 1: Η Επίθεση

Η ημέρα στη Μόσχα ξεκίνησε με τον συνηθισμένο ρυθμό της, με τους πολίτες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την ζεστασιά. Μια οικογένεια, ο Νικολάι, η Ελένα και η μικρή τους κόρη, Αναστασία, κατευθύνονταν προς την συναυλια, μιλώντας για το τι θα παρακολουθησουν.

Νικολάι: “Αναστασία, θα ακούσουμε τα αγαπημένα σου τραγούδια σήμερα!”

Αναστασία: “Μπαμπά, είμαι τόσο ενθουσιασμένη!”

Ελένα: “Νικολάι, να είσαι προσεκτικός με την κάμερα, θέλω να απαθανατίσουμε κάθε στιγμή.”

Καθώς πλησίαζαν τον χώρο, το κλίμα ήταν γιορτινό, με παιδιά να τρέχουν και γέλια να ακούγονται παντού. Ξαφνικά, η ατμόσφαιρα μεταμορφώθηκε σε εφιάλτη. Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στην είσοδο, ανοίγοντας πυρ κατά των ανυποψίαστων θεατών.

Μία νεαρή μητέρα, προσπαθώντας να καλύψει το μωρό της, πυροβολήθηκε ενώ έπεφτε στο έδαφος, προσπαθώντας να προστατεύσει το παιδί της.

Νικολάι: (φωνάζοντας) “Ελένα, Αναστασία, προς εδώ! Πρέπει να κρυφτούμε!”

Πανικόβλητοι, οι θεατές έψαχναν για καταφύγιο. Οι κραυγές και οι εκκλήσεις για βοήθεια αντηχούσαν στον αέρα, ενώ οι ένοπλοι συνέχιζαν την αδιάκριτη επίθεσή τους, σκοτώνοντας ακόμα ένα παιδί που είχε κρυφτεί πίσω από μια σειρά καθισμάτων. Οι φωνές των γονιών του, παρακαλώντας για έλεος, χάθηκαν ανάμεσα στον πανικό και τους πυροβολισμούς.

Ελένα: (απελπισμένα) “Πρέπει να βρούμε κάπου να κρυφτούμε, Νικολάι! Πρέπει να προστατεύσουμε την Αναστασία!”

Η οικογένεια βρήκε καταφύγιο πίσω από ένα πεσμένο πάγκο, παρακολουθώντας με τρόμο καθώς οι ενόπλοι συνέχισαν το μακελειό τους. Ένας ένοπλος πλησίασε μια ομάδα εφήβων που είχαν προσπαθήσει να κρυφτούν κάτω από μια σκάλα. Χωρίς δισταγμό, άρχισε να πυροβολεί, αφήνοντας πίσω του ένα τρομακτικό θέαμα.



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ
https://katohika.gr/diethni/antistasi-sti-skia-tromokratia-sti-rosia/
Κεφάλαιο 1: Η Επίθεση Η ημέρα στη Μόσχα ξεκίνησε με τον συνηθισμένο ρυθμό της, με τους πολίτες να απολαμβάνουν τον ήλιο και την ζεστασιά. Μια οικογένεια, ο Νικολάι, η Ελένα και η μικρή τους κόρη, Αναστασία, κατευθύνονταν προς την συναυλια, μιλώντας για το τι θα παρακολουθησουν. Νικολάι: “Αναστασία, θα ακούσουμε τα αγαπημένα σου τραγούδια σήμερα!” Αναστασία: “Μπαμπά, είμαι τόσο ενθουσιασμένη!” Ελένα: “Νικολάι, να είσαι προσεκτικός με την κάμερα, θέλω να απαθανατίσουμε κάθε στιγμή.” Καθώς πλησίαζαν τον χώρο, το κλίμα ήταν γιορτινό, με παιδιά να τρέχουν και γέλια να ακούγονται παντού. Ξαφνικά, η ατμόσφαιρα μεταμορφώθηκε σε εφιάλτη. Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στην είσοδο, ανοίγοντας πυρ κατά των ανυποψίαστων θεατών. Μία νεαρή μητέρα, προσπαθώντας να καλύψει το μωρό της, πυροβολήθηκε ενώ έπεφτε στο έδαφος, προσπαθώντας να προστατεύσει το παιδί της. Νικολάι: (φωνάζοντας) “Ελένα, Αναστασία, προς εδώ! Πρέπει να κρυφτούμε!” Πανικόβλητοι, οι θεατές έψαχναν για καταφύγιο. Οι κραυγές και οι εκκλήσεις για βοήθεια αντηχούσαν στον αέρα, ενώ οι ένοπλοι συνέχιζαν την αδιάκριτη επίθεσή τους, σκοτώνοντας ακόμα ένα παιδί που είχε κρυφτεί πίσω από μια σειρά καθισμάτων. Οι φωνές των γονιών του, παρακαλώντας για έλεος, χάθηκαν ανάμεσα στον πανικό και τους πυροβολισμούς. Ελένα: (απελπισμένα) “Πρέπει να βρούμε κάπου να κρυφτούμε, Νικολάι! Πρέπει να προστατεύσουμε την Αναστασία!” Η οικογένεια βρήκε καταφύγιο πίσω από ένα πεσμένο πάγκο, παρακολουθώντας με τρόμο καθώς οι ενόπλοι συνέχισαν το μακελειό τους. Ένας ένοπλος πλησίασε μια ομάδα εφήβων που είχαν προσπαθήσει να κρυφτούν κάτω από μια σκάλα. Χωρίς δισταγμό, άρχισε να πυροβολεί, αφήνοντας πίσω του ένα τρομακτικό θέαμα. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ https://katohika.gr/diethni/antistasi-sti-skia-tromokratia-sti-rosia/
0 Comentários 0 Compartilhamentos 385 Visualizações
Patrocinado
Patrocinado
Patrocinado