Gesponsert
Φίλε-η μου.
Από εδώ και πέρα θα έχουμε μόνιμες ζωντανές ομιλίες μαζί ώστε να μπορεί να εξηγηθεί η κάθε λεπτομέρεια αλλά και να μάθουμε πως ο καθένας από εμάς μπορεί αλλάζοντας μία συνήθεια του να αλλάξει και την οικονομική του κατάσταση !
Σε αυτή την προσπάθεια της Prosperity δεν είμαστε λόγια και υποσχέσεις, δεν πουλάμε ένα νέο προϊόν επί της ουσίας, …αλλά την ήδη ανάγκη σας, αυτά που έτσι και αλλιώς θα καταναλώσετε μέσα στο μήνα. Με τα ίδια χρήματα σας δείχνουμε αλλάζοντας την συνήθεια σας κατά 10% πως ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπο του !
Αυτό το εργαλείο κοινωνικής αλληλεγγύης πρέπει να το κάνουμε γνωστό σε όλη την Ελλάδα, για αυτό σήμερα στις δέκα το βράδυ σε αυτό το λινκ:  https://meet.google.com/ngv-qafm-enr  θα εξηγήσουμε όλη την διαδικασία και την εκκίνηση πλέον ενός καταναλωτικού κινήματος που μόνο νας μας προσφέρει μπορεί !
Μοιράστε το λίνκ: https://meet.google.com/ngv-qafm-enr  σε φίλους, γνωστούς , συγγενείς και θα μάθουν από εμάς πως με απλότητα, καλή καρδιά, ενσυναισθηση όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε δύναμη μεταξύ μας !
Σας περιμένουμε από κοντά το βράδυ στις 22:00 σήμερα Τρίτη 27/02/2024
Φίλε-η μου. Από εδώ και πέρα θα έχουμε μόνιμες ζωντανές ομιλίες μαζί ώστε να μπορεί να εξηγηθεί η κάθε λεπτομέρεια αλλά και να μάθουμε πως ο καθένας από εμάς μπορεί αλλάζοντας μία συνήθεια του να αλλάξει και την οικονομική του κατάσταση ! Σε αυτή την προσπάθεια της Prosperity δεν είμαστε λόγια και υποσχέσεις, δεν πουλάμε ένα νέο προϊόν επί της ουσίας, …αλλά την ήδη ανάγκη σας, αυτά που έτσι και αλλιώς θα καταναλώσετε μέσα στο μήνα. Με τα ίδια χρήματα σας δείχνουμε αλλάζοντας την συνήθεια σας κατά 10% πως ο καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπο του ! Αυτό το εργαλείο κοινωνικής αλληλεγγύης πρέπει να το κάνουμε γνωστό σε όλη την Ελλάδα, για αυτό σήμερα στις δέκα το βράδυ σε αυτό το λινκ:  https://meet.google.com/ngv-qafm-enr  θα εξηγήσουμε όλη την διαδικασία και την εκκίνηση πλέον ενός καταναλωτικού κινήματος που μόνο νας μας προσφέρει μπορεί ! Μοιράστε το λίνκ: https://meet.google.com/ngv-qafm-enr  σε φίλους, γνωστούς , συγγενείς και θα μάθουν από εμάς πως με απλότητα, καλή καρδιά, ενσυναισθηση όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε δύναμη μεταξύ μας ! Σας περιμένουμε από κοντά το βράδυ στις 22:00 σήμερα Τρίτη 27/02/2024
MEET.GOOGLE.COM
Meet
Real-time meetings by Google. Using your browser, share your video, desktop, and presentations with teammates and customers.
Like
2
0 Kommentare 0 Anteile 460 Ansichten
Gesponsert
Gesponsert
Gesponsert