Προωθημένο
ΈΝΑΣ... "ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ" ΣΤΗΝ ΓΗ!!!
Να αγαπάμε τους γονείς και τους παππούδες μας φίλοι μου, όσο ακόμα τους έχουμε στη ζωή... Είναι ο "πλούτος" μας!!!
Να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό μαζί τους. Να τους αγκαλιάζουμε δυνατά και να τους λέμε ότι τους αγαπάμε! Αυτά τα λόγια θα παραμένουν χαραγμένα στην ψυχή τους, αλλά και στη δική μας ψυχή όταν δεν θα τους έχουμε πια κοντά μας...
Πάντα το πατρικό μας σπίτι θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!
Εκεί βρίσκονται οι "ρίζες" και οι αναμνήσεις μας... Εκεί έχουμε αφήσει ένα μεγάλο "κομμάτι" από τον εαυτό μας... Πάντα θα υπάρχει μια θεσούλα εκεί για μας!!!
Τελικά φίλοι μου, ο "παράδεισος" έχει διεύθυνση!
Είναι εκεί που έχτισες τα παιδικά σου όνειρα!
Είναι εκεί που άφησες τις μνήμες σου ελεύθερες!
Είναι εκεί που σαν παιδί ένιωσες ανεμελιά!
Είναι εκεί που βρίσκονται οι δικοί μας... "άγγελοι"!
Το πατρικό μας, ο... "παράδεισός μας"!
Κυριακή σήμερα... Μια καλή ευκαιρία για όσους έχουν την δυνατότητα, για μια μίνι εκδρομούλα στο πατρικό μας και στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Η χαρά και η αγάπη που θα δώσουμε και που θα πάρουμε είναι τεράστια!
Όμορφη κι ευλογημένη Κυριακή σε όλους με αγάπη και χαμόγελα καρδιάς!!!
(Ανώνυμος εκπαιδευτικός)
ΈΝΑΣ... "ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ" ΣΤΗΝ ΓΗ!!! Να αγαπάμε τους γονείς και τους παππούδες μας φίλοι μου, όσο ακόμα τους έχουμε στη ζωή... Είναι ο "πλούτος" μας!!! Να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό μαζί τους. Να τους αγκαλιάζουμε δυνατά και να τους λέμε ότι τους αγαπάμε! Αυτά τα λόγια θα παραμένουν χαραγμένα στην ψυχή τους, αλλά και στη δική μας ψυχή όταν δεν θα τους έχουμε πια κοντά μας... Πάντα το πατρικό μας σπίτι θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Εκεί βρίσκονται οι "ρίζες" και οι αναμνήσεις μας... Εκεί έχουμε αφήσει ένα μεγάλο "κομμάτι" από τον εαυτό μας... Πάντα θα υπάρχει μια θεσούλα εκεί για μας!!! Τελικά φίλοι μου, ο "παράδεισος" έχει διεύθυνση! Είναι εκεί που έχτισες τα παιδικά σου όνειρα! Είναι εκεί που άφησες τις μνήμες σου ελεύθερες! Είναι εκεί που σαν παιδί ένιωσες ανεμελιά! Είναι εκεί που βρίσκονται οι δικοί μας... "άγγελοι"! Το πατρικό μας, ο... "παράδεισός μας"! Κυριακή σήμερα... Μια καλή ευκαιρία για όσους έχουν την δυνατότητα, για μια μίνι εκδρομούλα στο πατρικό μας και στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Η χαρά και η αγάπη που θα δώσουμε και που θα πάρουμε είναι τεράστια! Όμορφη κι ευλογημένη Κυριακή σε όλους με αγάπη και χαμόγελα καρδιάς!!!🥰☕💐 (Ανώνυμος εκπαιδευτικός)
Like
2
0 Σχόλια 0 Μοιράστηκε 287 Views
Προωθημένο
Προωθημένο
Προωθημένο