Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ-ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ
127 μέλη
1 ερώτηση
6 αναρτήσεις

Εδώ αναρτούμε ο'τι θέλουμε να πουλήσουμε, είτε να ενοικιάσουμε είτε να χαρίσουμε. 

Παρακαλώ μόνο να είστε ευγενικοί , με σεβασμό και χωρίς βρισιές. 

Ανακοινωση
Πουλάω ενα κλουβι σκυλου με χωρισμα το πήρα 100€ το δίνω 80€ είναι αχρησιμοποιητο δεν κατάφερα να το χρησιμοποιήσω. Στον πάτο εχει πλαστικό το οποίο είναι λίγο σπασμένο στην άκρη γιατι το χτύπησα οταν το έφερα.
Ανακοινωση
Nikolakakis George
ΤΑΣ ΜΕΝ ΠΟΛΕΙΣ ΑΝΑΘΗΜΑΣΙ ΤΑΣ ΔΕ ΨΥΧΑΣ ΜΑΘΗΜΑΣΙ ΔΕΙ ...!
Υπάρχουν 250 μερίδες φαγητού συν μελομακάρονα και από μια φρατζόλα ψωμί εάν έχετε καμοια οικογένεια που να πιναει σας παρακαλω στείλτε μου μήνυμα ....!!
Ανακοινωση
Δημήτρης Ηλιάδης
Εεεεεε ρε τί τραβάω η π@τ@ν@?!?
Καλησπέρα,πρώτα ο Θεός, από βδομάδας θα μπορώ να βάλω τις βάσεις για να μπορέσω μετά από 6-8-αντε 10 μήνες να μπορώ να ξανά κάνω το κομμάτι μου,να εκδραμω σε 2 ροδες. Εξηγούμαι:ενδιαφερομαι στο μεσοπροθεσμο μέλλον να αγοράσω σε μεταχειρισμενη αλλά καλή κατασταση το μοντέλο της εταιρίας honda vfr800 (την προτελευταία γενιά το v-tec).Δεν θέλω να τραβήξω επαρχια,θα προτιμούσα κάτι μέσα στο λεκανοπέδιο Αττικής,ώστε να μπορούμε να επισκεφτούμε μηχανικό να το δει. Δεν με ενδιαφέρει η χρονολογια(απο 02 ως 07),δε με ενδιαφέρει το χρώμα, δε με ενδιαφέρει αν έχει aftermarket προίκα πάνω του,δεν θέλω μηχανακι από εμπορο.Με ενδιαφέρει να μην έχει... (Περισσότερα)
Απάντηση

Αν και δεν ειμαι ο δημιουργος του γκρουπ θεωρω οτι δεν θα ειναι προβλημα , μπορεις ομως να ρωτησεις κατευθειαν τον δημιουργο του ..