Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εφαρμογές που ψάχνεις
Εφαρμογές που ψάχνεις
109 μέλη
0 ερωτήσεις
45 αναρτήσεις

Εδώ θα βρίσκεις τις καλύτερες εφαρμογές για τον υπολογιστή σου αλλά και για το κινητό σου

Ανακοινωση
Ανακοινωση
My Tax Friend - Δωρεάν πρόγραμμα για την εύκολη διαχείριση ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δημοσίου 29.3.23 Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης υπηρεσιών δημοσίου Το My Tax Friend είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows λειτουργικά συστήματα, κατασκευασμένο από τον λογιστή Βλαδίμηρο Ίτσιο, το οποίο βοηθάει τους πολίτες (επαγγελματίες και μη) να αναζητήσουν την υπηρεσία που τους ενδιαφέρει και να συμπληρώσουν άμεσα τις ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις υπηρεσίες αυτές. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος μπαίνοντας στην εφαρμογή, είναι να δημιουργήσει το δικό του προφίλ με όλα τα προσωπικά του στοιχεία και τους κωδικούς από τις υπηρεσίες που είναι εγγεγραμμένος και τον ενδιαφέρουν.... (Περισσότερα)
Ανακοινωση
Slideshow με φωτογραφίες στο Adobe Premiere #premiere #slideshow #editing
https://www.youtube.com/watch?v=1ZAxeeHidJY
Ανακοινωση
Το Vercel είναι η πλατφόρμα για προγραμματιστές frontend, παρέχοντας την ταχύτητα και την αξιοπιστία που χρειάζονται οι καινοτόμοι να δημιουργήσουν τη στιγμή της έμπνευσης.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=_8wkKL0LKks&t=6s

https://vercel-com.translate.goog/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc

https://www.google.com/search?q=Vercel&rlz=1C1GCEA_enGR1013GR1013&sxsrf=AJOqlzVj8NfTQ7TXn_ecTbrevAIOzus-nw:1675672791314&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwiWzO7Lv4D9AhW_SPEDHfrSCQkQ_AUoBHoECAMQBg&biw=1536&bih=714&dpr=1.25