Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εφαρμογές που ψάχνεις
Εφαρμογές που ψάχνεις
85 μέλη
0 ερωτήσεις
13 αναρτήσεις

Εδώ θα βρίσκεις τις καλύτερες εφαρμογές για τον υπολογιστή σου αλλά και για το κινητό σου

Ανακοινωση
Καλησπερα σε ολη την παρεα.
Στελνω ενα συνδεσμο που εχει παρα πολλα προγραμματα για κινητα. (δωρεαν φυσικα) Ειναι στα ρωσικα (οχι τα προγραμματα) αλλα εγω χρησιμοποιω εναν μεταφραστη. Πιστευω οτι θα σας χρησιμευσουν.

https://prosmart.by/
Ανακοινωση
Αποκτήστε ένα Pod και ένα WebID Οι Pods είναι όπου αποθηκεύετε τα δεδομένα σας. Το WebID σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε εφαρμογές Solid και Pods, καθώς επίσης να σας επιτρέψει να συνδεθείτε με άλλα άτομα που χρησιμοποιούν το Solid. Μόλις λάβετε ένα Pod και WebID, μπορείτε να αναπτύξετε την πρώτη σας εφαρμογή και να δείτε μερικές εφαρμογές που έχει αναπτύξει η κοινότητα . Πώς να επιλέξετε έναν πάροχο Διαφορετικοί πάροχοι μπορεί να ταιριάζουν σε διαφορετικά άτομα. Η νομική ταυτότητα του παρόχου θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον τρόπο χειρισμού των δεδομένων σας. Ορισμένοι πάροχοι ενδέχεται να συνεργαστούν με τρίτα μέρη,... (Περισσότερα)
Ανακοινωση
Αυτό το δωρεάν λογισμικό, μπορεί να βελτιώσει την ταχύτητα ανάγνωσης και την κατανόηση ενός κειμένου. Απλά επικολλήστε το κείμενο που θέλετε να διαβάσετε, και αυτό θα φροντίσει τα υπόλοιπα.
https://www.spreeder.com/
Ανακοινωση
Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.
Προστατευτείτε από την παρακολούθηση, την παρακολούθηση και τη λογοκρισία.
https://www.torproject.org/download/