Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελληνική γεωργία
Ελληνική γεωργία
131 μέλη
0 ερωτήσεις
65 αναρτήσεις

Η Ελληνική παραγωγή η βαριά βιομηχανία της χώρας μας

Ανακοινωση
ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ παραγωγή & προώθηση προϊόντων . · Συμβαίνουν τόσα σημαντικά πράγματα που επηρεάζουν την ζωή μας και εμείς περιμένουμε από τους άλλους να δράσουν και να μας προστατέψουν. Όπως και με τους παραγωγούς που τα μεγάλα συμφέροντα τους πιέζουν αφόρητα , και γίνετε ασύμφορη η παραγωγή προϊόντων στην Ελλάδα μας . Φέτος π.χ τα πορτοκάλια μέρλιν πουλήθηκαν 10 λεπτά στο κτήμα , αλλά εμείς τα φάγαμε με 70 λεπτά στην πόλη . Έτσι οι μικροί παραγωγοί αναγκάζονται να πουλήσουν την γη τους γιατί είναι πλέον ασύμφορη . θα την αγοράσουν μεγάλες εταιρίες και πλέον θα εφαρμόζουν... (Περισσότερα)
Ανακοινωση
HELLAS BILL
EΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
"..δούλευε τη γης, βόηθα τη να καρπίσει. Φωνάζουν οι σπόροι μέσα από τα χώματα, φωνάζει ο Θεός μέσα από τους σπόρους. Λευτέρωσε τον. Ένα χωράφι προσμένει από σένα τη λύτρωση, μια μηχανή προσμένει από σένα την ψυχή της. Πια δεν μπορείς να σωθείς, αν δεν τα σώσεις..."
Καζατζάκης.
Ανακοινωση
Αγροτικες Καλλιέργειες Ελιές Πυρηνοκαρπα Γεώργιος Μπαλης Διαβάστε αυτή τη σωστή περιγραφή που αντέγραψα σχόλιο. Τα ελαιολαδα που βγαινουν μη βρωσιμα λογω τεραστιας οξυτητας απο 2 εως 10 πηγαινουν σε εργοστασια που υποβαλλινται στη διαδικασια του εξευγενισμου. Η διαδικασια αυτη περιλαμβανει χημικη εξουδετερωση με αλκαλια ετσι ωαστε να επιτευχθει οξυτητα κοντα στο 0. Περιλαμβανει αποσμηση με φιλτρα ενεργου ανθρακα γιατι το λαδι αυτο βρωμαει. Στο τελος παιρνουμε ενα προιον με 0 οξυτητα αγευστο και εντελως αοσμο. Για να μπορει να καταναλωθει και να ειναι κοντα στη γευση που γνωρίζει ο καταναλωτης αναμιγνυεται με λιγο παρθενο ελαιολαδο. Ολα τα σπορελαια περναν απο... (Περισσότερα)
Ανακοινωση
Διάθεση των προϊόντων σε αξιοπρεπείς τιμές και η απόκτηση προϊόντων , χωρίς μεσάζοντες , κοντά σε τιμές παραγωγού από τον καταναλωτή .
https://www.facebook.com/farmerplace.gr/